Terug naar het overzicht

Nachtwerkzaamheden Kleiwegbrug

De Kleiwegbrug met verkeer.

Het brugdek van de Kleiwegbrug wordt opgeknapt. In de nacht van 18 op 19 oktober tussen 19.00 uur en 7.00 uur hijsen we het brugdek eruit en plaatsen we een noodbrug. Het verkeer kan de noodbrug gewoon gebruiken. De noodbrug is een vaste brug en kan niet bediend worden. In de nacht van 22 op 23 november tussen 19.00 uur en 7.00 uur verwijderen we de noodbrug en plaatsen we het opgeknapte brugdek terug.

We kiezen er voor om de werkzaamheden ’s avonds en ’s nachts uit te voeren omdat het Kleiwegplein een belangrijk kruispunt is voor het verkeer. Het Kleiwegplein is tijdens de hijswerkzaamheden voor een deel afgesloten voor verkeer. Omdat het Kleiwegplein een belangrijk kruispunt is, verwachten we overlast voor het verkeer. Wij raden u aan rekening te houden met de werkzaamheden. Om de werkzaamheden zo veilig mogelijk uit te kunnen voeren, zijn er afsluitingen en omleidingen. We hebben omwonenden hierover geïnformeerd.

Wilt u meer informatie over de werkzaamheden, de werktijden en/of de data van de nachtwerkzaamheden, bekijkt u dan de pagina Renovatie Kleiwegbrug op de website.