Bekendmakingen

Onze bekendmakingen van de afgelopen 2 maanden vindt u op deze website of op Over uw buurt. Het gaat bijvoorbeeld om besluiten over vergunningen, bouwplannen en bestemmingsplannen of verkeersbesluiten. Ook vindt u er de bekendmaking van nieuwe, lokale regelgeving.

De officiële bekendmakingen van de gemeente Gouda staan ook in de elektronische bladen op Officielebekendmakingen.nl.  Daar vindt u ook de bekendmakingen ouder dan 2 maanden. U kunt er onder andere zoeken op soort bekendmaking en publicatiedatum.

Abonnement per e-mail ‘Over uw buurt’

U kunt zich abonneren op bekendmakingen van uw buurt via Overheid.nl. U ontvangt dan automatisch per e-mail de bekendmakingen uit het postcodegebied dat u hebt aangegeven.

Bekendmakingen in de Goudse Post

Wij plaatsen ook bekendmakingen op de gemeentepagina’s in het huis-aan-huisblad Goudse Post. De vermeldingen op de gemeentepagina’s in de Goudse Post zijn alleen informatief. U kunt hier geen rechten aan ontlenen.

Lokale wet- en regelgeving

Lokale wet- en regelgeving maken we ook officieel bekend maar alle actuele wet- en regelgeving is niet altijd eenvoudig terug te vinden via de bekendmakingen. Voor meer informatie lees verder op onze pagina Lokale wet- en regelgeving.