Melding verloren voorwerp

Heeft u een voorwerp verloren? Op deze pagina vindt u meer informatie over wat u kunt doen.

Ga verder zonder in te loggen en vul uw gegevens in.

Melding maken

In verband met het coronavirus is het maken van een afspraak verplicht. Is uw voorwerp gevonden en bij de gemeente ingeleverd? Maak een afspraak zodat u uw eigendom kunt ophalen. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 14 0182.

U kunt op de website ‘verloren of gevonden’ bekijken of uw voorwerp is gevonden. Is uw voorwerp niet gevonden? Dan kunt u op de website uw verloren voorwerp aanmelden. Wij adviseren u om regelmatig op de website te bekijken of uw voorwerp is gevonden.

Als uw voorwerp op de website staat en dus gevonden is, neemt u contact met de gemeente op. Als het verloren voorwerp contactgegevens bevat, neemt de gemeente contact met u op. U kunt uw voorwerp op afspraak ophalen in het Huis van de Stad. Neem uw identiteitsbewijs en de schriftelijke bevestiging van uw melding mee.

Nee, de gemeente heeft deze taak van de politie overgenomen. De politie verwijst u daarom naar de gemeente door. Denkt u dat uw eigendom is gestolen? Doe dan aangifte van diefstal bij de politie.

Nee, in dat geval kunt u bij de gemeente een verklaring van vermissing ondertekenen. Bekijk voor meer informatie de pagina ‘paspoort’, ‘identiteitskaart’ of ‘rijbewijs’.

Lukt het niet om het formulier online in te vullen? Bel dan naar de gemeente.