Voorlopig ontwerp herinrichting Ouwe Gouwe Noord, deelgebied 6

Deelgebied 6 gaat om de Vliegenstraat, Troelstralaan, Wibautstraat huisnummers 92 tot en met 150 (even) en Thorbeckelaan huisnummers 137 tot en met 183 (oneven). Het voorlopig ontwerp is een algemene technische uitwerking van de herinrichting in het deelgebied. De afmetingen van straten, parkeervakken en de stoep staan in de tekeningen. De plaatsen waar we bomen kappen en waar we bomen planten zijn aangegeven. Ook de plekken waar planten, fietsbeugels om fietsen te parkeren, ondergrondse containers en container-aanbiedplaatsen komen, hebben we bepaald.

•	Overzicht deelgebieden herinrichting Ouwe Gouwe Noord.
•	Deelgebied 1 (lichtgroen) betreft de Heemskerkstraat en de Slotemaker de Bruïnestraat.
•	Deelgebied 2 (oranjebruin) betreft de De Savornin Lohmansingel, De Visserstraat en de Thorbeckelaan huisnummers 13 tot en met 23 (oneven).
•	Deelgebied 3 (blauw) betreft de Cort van der Lindestraat, Colijnstraat, van Hallstraat en Thorbeckelaan huisnummers 25 tot en met 51 (oneven).
•	Deelgebied 4 (paars) betreft de Tak van Poortvlietstraat, Talmastraat, Idenburgstraat, Groen van Prinsterersingel huisnummers 1 tot en met 41 (oneven) en de Thorbeckelaan huisnummers 53 tot en met 87 (oneven).
•	Deelgebied 5 (geel) betreft de Groen van Prinsterersingel huisnummers 2 tot en met 40b (even), Wibautstraat huisnummers 2 tot en met 90 (even) en de Thorbeckelaan huisnummers 89 tot en met 135 (oneven).
•	Deelgebied 6 (donkergroen) betreft de Vliegenstraat, Troelstralaan, Wibautstraat huisnummers 92 tot en met 150 (even) en Thorbeckelaan huisnummers 137 tot en met 183 (oneven).

Het voorlopig ontwerp

Hieronder staat de plattegrond van het voorlopig ontwerp van deelgebied 6.

De afbeelding toont de algemene technische uitwerking van de herinrichting van deelgebied 6. Zichtbaar zijn onder andere de plaatsen waar nieuwe bomen komen. Ook zijn de plaatsen aangegeven waar drempels komen. Deze drempels leggen wij aan om de snelheid van het autoverkeer laag te houden. Bij de flats aan de Wibautstraat worden beugels geplaatst voor het parkeren van fietsen en er komt een wadi achter de flats. Verder is een aantal afbeeldingen getoond van het wegmeubilair dat wordt toegepast.

We hebben ook 3D-afbeeldingen van de nieuwe inrichting van een aantal straten laten maken. Bekijk de nieuwe inrichting van de Troelstralaan in een 360-graden-beeld.

De 3D-afbeeldingen van de andere straten staan hieronder.

De afbeelding toont het voorlopig ontwerp van de herinrichting van de Groen van Prinstersingel en Heemskerkstraat in 3D.

3D-afbeeldingen Groen van Prinsterersingel en Heemskerkstraat

De afbeelding toont het voorlopig ontwerp van de herinrichting van de Cort van der Lindenstraat en Vliegenstraat in 3D.

3D-afbeeldingen Cort van der Lindenstraat en Vliegenstraat

De afbeelding toont het voorlopig ontwerp van de herinrichting van de De Savornin Lohmansingel en Troelstralaan in 3D.

3D-afbeeldingen De Savornin Lohmansingel en Troelstralaan

De afbeelding toont het voorlopig ontwerp van de herinrichting van de Thorbeckelaan en de De Visserstraat in 3D.

3D-afbeeldingen Thorbeckelaan en de De Visserstraat

De afbeelding toont het voorlopig ontwerp van de herinrichting van de Tak van Poortvlietstraat en Domela Nieuwenhuisstraat in 3D.

3D-afbeeldingen Tak van Poortvlietstraat en Domela Nieuwenhuisstraat

Waar kan ik vragen stellen over dit project?

Meer informatie over het project vindt u op de projectpagina Herinrichting, ophoging en rioolvervanging Ouwe Gouwe Noord. Als u vragen heeft over het project of iets wilt melden, bel dan de gemeente Gouda via 14 0182. U kunt ook een e-mail sturen naar gemeente@gouda.nl.