Speelplek Vlietenburg ter hoogte van nummer 20

Kinderen in Gouda moeten veilig en onbezorgd kunnen spelen. Daarom is het belangrijk dat speelplekken veilig en duurzaam zijn en veel speelplezier geven. Ieder jaar controleren we alle speelplekken en vervangen we kapotte en versleten speeltoestellen. We bekijken dan ook of het nodig is om de valondergrond te vervangen. Zo houden we de speelplekken veilig.

Waar is het?

De werkzaamheden worden ter hoogte van Vlietenburg 20 uitgevoerd. De speelplek ligt in het rode vlak in onderstaande afbeelding.

De afbeelding toont een kaartje van de plek waar de werkzaamheden bij Vlietenburg exact worden uitgevoerd. Dit is ter hoogte van Vlietenburg 20.

Wat zijn de werkzaamheden?

De valondergrond van de glijbaan wordt vervangen. De huidige zwarte rubbertegels worden vervangen door nieuwe rode rubbertegels.

Wat is de laatste stand van zaken?

Er is een ontwerp voor de speeltuin gemaakt, inclusief het gekozen speeltoestel. Bekijk het ontwerp van de speeltuin Vlietenburg ter hoogte van nummer 20 (pdf).

Kunt u het pdf-bestand niet lezen of begrijpt u iets niet? Bel dan de gemeente Gouda via telefoonnummer 14 0182.

Wat is de planning?

Op dit moment is er nog geen planning. Deze volgt als de aannemer bekend is.  Tijdens de werkzaamheden kan de speeltuin niet worden gebruikt. Door onverwachte situaties, zoals bijvoorbeeld het weer, kan de planning veranderen.

Waar kan ik vragen stellen over dit project?

Als u vragen heeft of iets wilt melden, bel dan de gemeente Gouda via telefoonnummer 14 0182. U kunt ook e-mailen naar gemeente@gouda.nl.