Speelplek aan het Oranjeplein

Kinderen in Gouda moeten veilig en onbezorgd kunnen spelen. Daarom is het belangrijk dat speelplekken veilig en duurzaam zijn en veel speelplezier geven. Ieder jaar controleren we alle speelplekken en vervangen we kapotte en versleten speeltoestellen. We bekijken dan ook of het nodig is om de valondergrond te vervangen. Zo houden we de speelplekken veilig.

Waar is het?

De werkzaamheden worden aan het Oranjeplein ter hoogte van nummer 2 tot en met 10 uitgevoerd. De speelplek ligt in het rode vlak in onderstaande afbeelding.

De afbeelding toont een kaartje van de plek waar de werkzaamheden aan het Oranjeplein exact worden uitgevoerd. Dit is ter hoogte van nummer 2 tot en met 10.

Wat zijn de werkzaamheden?

We vervangen de valondergrond. De huidige rubbertegels rondom de schommel worden vervangen door een rubberen gietvloer.

Wat is de laatste stand van zaken?

Er is een ontwerp voor de speeltuin gemaakt. Bekijk het ontwerp van de speeltuin aan het Oranjeplein (pdf).

Kunt u het pdf-bestand niet lezen of begrijpt u iets niet? Bel dan de gemeente Gouda via telefoonnummer 14 0182.

Wat is de planning?

De werkzaamheden zijn gepland vanaf 22 januari 2024. We verwachten dat de werkzaamheden 5 werkdagen duren. Tijdens de werkzaamheden kan de speeltuin niet gebruikt worden. Door onverwachte situaties, zoals bijvoorbeeld het weer, kan de planning veranderen.

Waar kan ik vragen stellen over dit project?

Als u vragen heeft of iets wilt melden, bel dan de gemeente Gouda via telefoonnummer 14 0182. U kunt ook e-mailen naar gemeente@gouda.nl.