Gratis energieadvies

De gemeente Gouda helpt u graag bij vragen over hoe u uw huis beter kunt isoleren, energie kunt besparen of comfortabeler kunt wonen. Maak hiervoor een afspraak voor gratis energieadvies van een energiecoach. Steffie legt op een makkelijke manier uit wat een energiecoach doet. Bekijk haar video op de website van Steffie.

DigiD Logo

Log in met DigiD en uw persoonsgegevens zijn al ingevuld. Lees meer over DigiD.

Aanvragen

Ga verder zonder in te loggen en vul uw gegevens in.

Aanvragen

In de gemeente zijn 18 vrijwilligers opgeleid tot energiecoach. Als een coach een gratis energieadvies geeft, kijkt hij/zij naar uw energieverbruik, het bouwjaar van uw huis en of er eenvoudige aanpassingen aan uw woning mogelijk zijn om energie te besparen. Het maakt niet uit of u een huur- of koophuis hebt. Door te letten op gedrag en door heel eenvoudige maatregelen te nemen kunt u al jaarlijks honderden euro’s besparen. Na het bezoek van de energiecoach krijgt u een verslag met alle informatie en tips. Zo weet u hoe u kunt beginnen om uw huis duurzamer te maken en waar u de grootste winst kunt behalen.

Op de website van Steffie kunt u een video met uitleg bekijken over wat een energiecoach doet. 

Via 1 van bovenstaande knoppen kunt u gratis energieadvies aanvragen. 

Heeft u een technische vraag? Bij het Duurzaam bouwloket kunt u ook terecht voor uw vragen op het gebied van duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing, energie opwekken, subsidie- en financieringsmogelijkheden. Een gratis adviesgesprek met uw Vereniging van Eigenaren is ook mogelijk.