Gratis energie-advies

De gemeente Gouda helpt u graag bij vragen over hoe u uw huis beter kunt isoleren, energie kunt besparen of comfortabeler kunt wonen. Maak hiervoor een afspraak voor gratis energie-advies van een energiecoach of een adviseur van Klimaatroute.

DigiD Logo

Log in met DigiD en uw persoonsgegevens zijn al ingevuld. Lees meer over DigiD.

Aanvragen

Ga verder zonder in te loggen en vul uw gegevens in.

Aanvragen

In de gemeente zijn 9 vrijwilligers opgeleid tot energiecoach. De coach kijkt bijvoorbeeld naar uw energieverbruik, het bouwjaar van uw huis en of er eenvoudige aanpassingen aan uw woning mogelijk zijn. Het maakt niet uit of u een huur- of koophuis hebt. Door onder andere gedrag en heel eenvoudige maatregelen kunt u al jaarlijks honderden euro’s besparen. Na afloop krijgt u een verslag met alle informatie en tips. 

Lees meer informatie over de energiecoach.

De adviseur van Klimaatroute geeft net als de energiecoach energie-advies. Het verschil met de energiecoach is dat Klimaatroute een professionele organisatie is die dieper ingaat op de technische aspecten van maatregelen. Hij gebruikt hierbij een scan met vragen die de mogelijkheden laat zien om uw woning energiezuiniger en comfortabeler te maken. Klimaatroute ondersteunt u 1 jaar bij de uitvoering van uw plannen. 

Lees meer informatie over de adviseur Klimaatroute.

Via 1 van bovenstaande knoppen kunt u gratis energie-advies aanvragen. Nadat u bent ingelogd met DigiD of uw gegevens heeft ingevuld, kunt u aangeven of u een afspraak wilt met een energiecoach of een adviseur Klimaatroute.