Terug naar het overzicht

Spreekuren wijkboa’s Gouda Oost

Op de foto is een banner te zien van het spreekuur van de boa's. Deze banner staat naast de ingang van de Chocoladefabriek.

Bent u ernstig bezorgd over bijvoorbeeld uw buurman of buurvrouw, of iemand anders in uw omgeving? Of ziet u iets opvallends en wilt u daar aandacht voor vragen? De wijkboa’s van Gouda Oost organiseren samen met een aantal partners spreekuren. De komende tijd zijn er spreekuren in de Chocoladefabriek en op de markt in Goverwelle.

De boa’s luisteren naar uw melding om er daarna mee aan de slag te gaan. Het doel van deze wijkbezoeken is om meer verbinding in de wijk te krijgen en open te staan voor alle zaken en ideeën die u wilt bespreken. De boa’s gaan met u in gesprek, luisteren naar uw zorgen, ideeën en behoeften en zoeken samen naar oplossingen.

Data en locaties

U kunt deze maand op de volgende momenten een spreekuur bezoeken:

  • Chocoladefabriek: donderdag 23 mei van 10.00 tot 11.30 uur.
  • Markt Goverwelle: woensdag 15 mei en woensdag 29 mei. Deze spreekuren starten om 10.00 uur en duren tot 11.30 uur. Na de maand mei zijn er ook spreekuren in de Chocoladefabriek en op de markt in Goverwelle.

Ook op andere locaties in Gouda zijn spreekuren. Dit zijn ontmoetingscentrum Van Noord, buurthuis de Bühne en de huismeesterpost van Mozaïek Wonen.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie en alle data en locaties op de pagina van Stadstoezicht.