Terug naar het overzicht

Akse Media geeft gemeentemagazine uit

Dit nieuwsbericht is verlopen.
Op de foto ziet u de gracht tussen Oosthaven en Westhaven in de Goudse binnenstad.

Het Goudse gemeentemagazine wordt in december uitgegeven door Akse Media. De komende weken benadert de uitgever Goudse organisaties en verenigingen voor een vermelding in het magazine 2021-2022. Over een paar weken start de acquisitie van betaalde advertenties.

Het gemeentemagazine is de opvolger van de gemeentegids. In het magazine staat net zoals in de gids informatie vanuit de gemeente over producten en diensten, de gemeenteraad en het college. De lay-out is ten opzichte van de gids anders. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van meer beeldmateriaal en is de opmaak ruimer. Het magazine krijgt daardoor een frisse uitstraling en is meer van deze tijd.

Net als in de gemeentegids staat er in het gemeentemagazine onder andere een adressenoverzicht. Hierdoor kan het magazine als naslagwerk worden gebruikt en heeft het een bewaarfunctie.

Vermelding

Stond uw organisatie of vereniging niet in de gemeentegids en wilt u een vermelding in het gemeentemagazine? Dan kunt u uw organisatie of vereniging zelf bij de uitgever aanmelden voor plaatsing in het magazine. Dit kan tot uiterlijk 8 oktober.

Akse Media is de enige officiële uitgever van het gemeentemagazine van gemeente Gouda.