Scootmobiel

Kunt u zich moeilijk bewegen, maar wilt u zich wel zelfstandig blijven voortbewegen? Dan is een scootmobiel misschien een oplossing voor u.

DigiD Logo

Log in met DigiD en uw persoonsgegevens zijn al ingevuld. Lees meer over DigiD.

Melding maken

Ga verder zonder in te loggen en vul uw gegevens in.

Melding maken

Als u denkt dat een scootmobiel u kan helpen, kunt u dit melden via bovenstaande knoppen. Als u recht heeft op een scootmobiel, kijken we of u een eigen scootmobiel in bruikleen kunt krijgen of dat u een scootmobiel gratis mag lenen.

Nadat de gemeente uw melding heeft ontvangen, neemt een Wmo-consulent contact met u op om een afspraak met u te maken voor een gesprek. Kijk voor meer informatie op de pagina Melding zorgvraag.

U kunt een scootmobiel lenen bij een uitleenpunt voor scootmobielen. Het is hiervoor wel belangrijk dat u in de buurt van het uitleenpunt woont.

Nee, u heeft geen rijbewijs nodig. Wel vragen wij een rijvaardigheidstest af te leggen.

Heeft u een vraag over het lenen van een scootmobiel? Bel dan tussen 8.00 uur en 17.00 uur naar telefoonnummer 14 0182 of stuur een e-mail naar gemeente@gouda.nl. U kunt ook langskomen in het Huis van de Stad, Burgemeester Jamesplein 1. Maak hiervoor een afspraak via het telefoonnummer 14 0182.