Vakantiepaspoort

Kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud met een Rotterdampas kunnen gratis een vakantiepaspoort krijgen. Heeft uw kind geen Rotterdampas? Dan kunt u het vakantiepaspoort voor € 4,50 kopen.

Met het vakantiepaspoort krijgen kinderen de hele zomervakantie gratis toegang of korting bij verschillende bestemmingen in de Rotterdamse regio. Bekijk op de website van het vakantiepaspoort waar u het vakantiepaspoort allemaal kunt gebruiken. 

U kunt het vakantiepaspoort op afspraak aanvragen bij de receptie van het Huis van de Stad. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 14 0182. Om gebruik te maken van de gratis actie is het belangrijk dat u alle Rotterdampassen meeneemt. 

Nee. Alleen scholen in Rotterdam krijgen paspoorten toegestuurd om uit te delen. In Gouda kunnen kinderen een vakantiepaspoort kopen of gratis ophalen in het Huis van de Stad als zij een geldige Rotterdampas laten zien.

Als uw kind een geldige Rotterdampas heeft, is het vakantiepaspoort gratis. Als uw kind geen Rotterdampas heeft of als u meerdere vakantiepaspoorten wilt kopen, dan kosten deze € 4,50 per stuk.

Het Vakantiepaspoort is vanaf 3 juli aan te vragen. Kinderen kunnen het paspoort gebruiken van 13 juli tot 25 augustus 2024.

Als uw kind het vakantiepaspoort kwijt is, kunt u een mail sturen naar info@vakantiepaspoort.nl. Zet in uw mail de naam van uw kind en uw adres. 

De Rotterdampas is uitgever van het vakantiepaspoort. Met de Rotterdampas kunt u meer dan 750 leuke dingen doen, gratis of met korting. Bekijk de pagina Rotterdampas om te lezen hoe u de pas aanvraagt.

Burgemeester Jamesplein 1, Gouda
Nu gesloten. Morgen open van 08:30 tot 17:00 uur.

Links