Uw mening via Gouda Denkt Mee app

De Gouda Denkt Mee app is een nieuwe manier van de gemeente om naar de mening van inwoners te vragen. Het sluit aan op de ontwikkeling dat steeds meer mensen veel online doen. Met de app is het makkelijk om mee te doen aan onderzoeken en mee te denken over plannen van de gemeente.

Download hier de Gouda Denkt Mee app voor uw telefoon

Downloaden

De app Gouda Denkt Mee kunt u downloaden vanuit de Apple appstore en Google Playstore via de download knop bovenaan deze pagina. Of u scant onderstaande QR-code met de camera van uw telefoon. 

Plaatje van de QR code om de app Gouda Denkt mee te downloaden

Als u de app opent, vragen wij uw naam, e-mailadres, geboortejaar en postcode. Naam en e-mailadres gebruiken we om u eventueel te kunnen mailen. Geboortejaar en postcode geeft ons inzicht in de leeftijdsgroepen van mensen die meedoen. Na deze aanmelding ziet u meteen aan welke onderzoeken u mee kunt doen.

Ga naar ‘instellingen’ op uw apparaat, daarna naar ‘apps’. Bij de app Gouda Denkt Mee kunt u ‘meldingen’ aanzetten.

Uw antwoorden komen in een bestand met de antwoorden van alle andere mensen die meedoen aan het onderzoek. Vervolgens bekijken we al die antwoorden op het niveau van een wijk of van de hele stad Gouda. Soms kijken we naar verschillen in antwoorden tussen groepen mensen, bijvoorbeeld tussen verschillende leeftijdsgroepen. We kijken niet naar de aparte antwoorden van 1 persoon.

Als u voor het eerst inlogt in de app, dan vult u een aantal gegevens in. Hiermee zien we wat het bereik van de app is. Deze gegevens zijn nog niet gekoppeld aan de onderzoeken. Daarom vragen we per onderzoek opnieuw naar deze gegevens.

U kunt zelf kiezen aan welke onderzoeken u mee wilt doen. Het is niet nodig om alle onderzoeken in te vullen, maar het mag natuurlijk wel.

Log eerst uit en registreer daarna opnieuw met uw nieuwe e-mailadres.

U kunt de app van uw telefoon verwijderen. Als u ook geen uitnodigingen voor onderzoek wilt ontvangen via de post of per e-mail, ga dan naar afmelding onderzoek.

Alle enquêtes staan overzichtelijk op 1 plek. Via de app ontvangt u ook resultaten van onderzoeken.

Als u vragen heeft over de app of 1 van de onderzoeken, neem dan contact op met de gemeente via telefoonnummer 14 0182 of via mail naar gemeente@gouda.nl.