Stadsgesprek

Heeft u ervaring met discriminatie? Bijvoorbeeld om uw huidskleur, seksuele voorkeur of geloof? Het Antidiscriminatie Platform Gouda organiseert het Stadgesprek Discriminatie. Het 1e Stadsgesprek was op maandag 8 november in de Chocoladefabriek. Houd deze pagina in de gaten voor de datum van het volgende Stadsgesprek.

Voor dit evenement heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. 

Tijdens het Stadsgesprek Discriminatie vertellen verschillende Gouwenaars over hun ervaringen met discriminatie. Denk bijvoorbeeld aan discriminatie vanwege huidskleur, seksuele voorkeur of handicap. U kunt zelf ook uw verhaal delen. We praten hierover met elkaar en met het publiek. Iedereen is welkom!

Zodra er weer een Stadsgesprek gepland staat, kunt u zich via deze pagina aanmelden.

Het Antidiscriminatie Platform Gouda zet zich in om allerlei vormen van discriminatie in Gouda tegen te gaan. Denk bijvoorbeeld aan discriminatie vanwege geloof, huidskleur, seksuele voorkeur of handicap. Het platform bestaat uit verschillende Goudse organisaties, inwoners en de gemeente.

De volgende organisaties zijn bij het platform aangesloten: Libertum, de Regenboog Alliantie, Stichting 21 maart, Stichting Inclusie en Discriminatiebestrijding, Amnesty International, de Goudse Adviesraad voor mensen met een Beperking en Stichting Antisemitisme Preventie.