Woonwagenstandplaats

De gemeente Gouda verhuurt een aantal woonwagenstandplaatsen. De woonwagens zelf zijn allemaal in het bezit van de bewoners.

Als u vragen heeft over uw standplaats, bijvoorbeeld over het onderhoud van de standplaats of uw berging, neemt u dan contact op met de gemeente door een e-mail te sturen naar woonwagenstandplaats@gouda.nl of door te bellen naar telefoonnummer 14 0182.

Vertel welke vraag u heeft, dan kan de gemeente zorgen dat de mensen die de vraag kunnen beantwoorden bij uw afspraak aanwezig zijn. 

Als u uw vraag heeft gesteld dan krijgt u een e-mail met informatie over waar en wanneer de afspraak zal zijn. 

Als er standplaatsen beschikbaar zijn laat de gemeente dat weten. Zoekt u een woonwagenstandplaats? Laat dit dan weten door een e-mail te sturen naar woonwagenstandplaats@gouda.nl of door te bellen naar telefoonnummer 14 0182, zodat u persoonlijk een bericht krijgt zodra er een standplaats vrij is. 

Er zijn vaak meerdere mensen die een standplaats zoeken. Daarom heeft de gemeente regels die bepalen wie de standplaats krijgt. Zo is het belangrijk dat u 18 jaar of ouder bent en in Nederland mag wonen. U krijgt voorrang als uw standplaats komt te vervallen of als u verhuist vanaf een andere standplaats. Familieleden krijgen voorrang boven andere mensen die interesse hebben. Als er meerdere mensen zijn met dezelfde plaats op de wachtlijst dan zal een notaris de standplaats verloten.