Wandelen met de wethouder

Wethouder Anna van Popering wil graag kennis maken met inwoners van Gouda. Wilt u iets vertellen over hoe u in uw werk of leven te maken iets met sociale onderwerpen waar de gemeente aan werkt? Zoals maatschappelijke ondersteuning, jeugd en welzijn, publieke gezondheid, integratie, burgerschap en diversiteit? Geef u dan op voor Wandelen met de wethouder!

Ga verder zonder in te loggen en vul uw gegevens in.

Aanmelden

Er zijn geen vaste dagen gepland voor de wandelingen. We kijken samen welk moment goed uitkomt.

De wandelingen zijn om kennis te maken. U kunt er dus geen zaken regelen, zoals ondersteuning of zorg. Daarvoor kunt u mailen naar gemeente@gouda.nl.

‘Wandelen met de wethouder’ is voor iedereen. Met mensen voor wie wandelen niet (makkelijk) gaat, kijken we naar een manier die wel kan. Bij het aanmelden kunt u erbij zetten wat u nodig heeft of dat u er over wilt overleggen.

Via de aanmeldknop hierboven kunt u zich aanmelden. U kunt daar ook vast vertellen waar u over wil praten en waar u wilt wandelen.

Wethouder van Popering probeert met zoveel mogelijk mensen te wandelen om kennis te maken. Als er veel aanmeldingen zijn, moeten we een keuze maken. Anders blijft er te weinig tijd over voor haar andere werk.