Pitchavond beste cultuuridee jongeren

Ben je jonger dan 27 jaar oud en woon je in Gouda? Heb je een cultureel idee voor de stad, jouw wijk of straat? Doe dan mee aan de pitchavond op 27 juni in de Goudse Schouwburg en maak kans op € 5.000,- om jouw project te organiseren.

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden.

In Gouda zijn veel jongeren met goede ideeën. We willen zoveel mogelijk jongeren vragen deze ideeën met ons te delen tijdens de pitchavond. Je idee mag over van alles gaan. Wil je bijvoorbeeld samen met vrienden een straatfestival organiseren? Of een modeshow met zelf ontworpen kleding? Wil je een voetbaltoernooi combineren met dans en muziek? Is er behoefte aan jamsessies voor jonge muzikanten en wil jij dit organiseren? Mis je ruimte waar jonge kunstenaars kunnen samenwerken? Wil je die lelijke muur bij jou in de buurt veranderen in een kunstwerk? Of iets heel anders? Het kan allemaal!

Een pitch is een korte presentatie waarin je jouw idee op een enthousiaste manier presenteert. Hiermee probeer je de jury te overtuigen dat jij moet winnen. Je krijgt hulp om een goede pitch voor te bereiden.

De voorwaarden om mee te doen aan de pitchavond zijn:

  • Je bent maximaal 27 jaar;
  • Je woont in Gouda;
  • Je idee is toegankelijk voor Goudse jongeren;
  • Je idee heeft met cultuur te maken.

Je kon je tot en met 12 juni aanmelden voor de pitchavond. 

Er worden maximaal 15 ideeën geselecteerd om mee te doen aan de pitchavond. 6 ideeën winnen tijdens de pitchavond een bedrag van € 5.000,-. Maar voor alle deelnemers aan de pitchavond is er begeleiding. Op 17 juni krijg je een workshop voor het uitwerken van je project. Ook is er een pitchtraining op 25 juni. Zo kunnen alle deelnemers zich zo goed mogelijk voorbereiden. 

Voor vragen kun je via Whatsapp contact opnemen met de gemeente via telefoonnummer 06-57 02 30 27. 

Ook kun je de gemeente e-mailen via gemeente@gouda.nl of bellen via telefoonnummer 14 0182.