Elektrische bestelbus uitproberen

Heeft u als ondernemer een brandstof aangedreven voertuig? Dan mag u vanaf 1 januari 2025 de zero-emissiezone voor bestel- en vrachtauto’s (ZE-zone) in Gouda niet meer in. Dat betekent dat het tijd is om over te stappen op schoon en duurzaam vervoer. Bent u benieuwd hoe dat is? Dan kunt u gratis een elektrische bestelbus uitproberen.

Klik op Aanvragen en  vul uw gegevens in.

Aanvragen

Vanaf 1 januari 2025 komt er in Gouda een zero-emissiezone (ZE-zone). Dat betekent dat in deze zone alleen uitstootvrije bestelbussen en vrachtwagens nog zijn toegestaan. Daarom is het belangrijk dat u overstapt op elektrisch rijden of andere vormen van uitstootvrij vervoer.

Wij bieden u de mogelijkheid om dit uit te proberen. Op deze manier kunt u zelf ervaren hoe een elektrische bestelbus rijdt, hoe vaak u moet opladen en of een elektrische bestelbus genoeg gewicht kan dragen.

Een van onze adviseurs kijkt samen met u naar de opties om over te stappen naar schoon en duurzaam vervoer. U krijgt een persoonlijk advies over welke bestelbus het beste past bij uw bedrijf en wat de kosten zijn. U krijgt ook praktische informatie, zoals hoe en waar u de bestelbus kunt opladen.

Het proces bestaat uit een aantal stappen:

  1. U maakt een afspraak voor een adviesgesprek.
  2. In het adviesgesprek bespreken we uw wensen en de mogelijkheden.
  3. Als u een elektrische bestelbus gaat uitproberen, doen wij de aanvraag bij de aanbieder.
  4. U kunt de elektrische bestelbus gratis een paar dagen uitproberen.

We hebben afspraken gemaakt met meerdere autodealers in de regio. Daardoor is het mogelijk om verschillende typen en merken bestelbussen uit te proberen. In het adviesgesprek legt de logistiek makelaar de mogelijkheden uit.

Om een elektrische bestelbus uit te proberen, krijgt u eerst een adviesgesprek. U kunt een adviesgesprek digitaal aanvragen via bovenstaande knop. De logistiek makelaar neemt binnen 5 werkdagen contact met u op.