Reservering muziektent Houtmansplantsoen

Wilt u de muziektent in het Houtmansplantsoen reserveren voor een klein optreden? Neemt u dan contact op met de gemeente door te bellen naar 14 0182. De gemeente zal bekijken of het gebruik van de muziektent mogelijk is. 

In het verleden is de muziektent gebruikt voor zomeroptredens in het Houtmansplantsoen. Maar ook voor een muzikaal optreden door een school, een klein-kamer-concert tijdens Open Monumentendag en als verteltheater.

Als u de muziektent in het Houtmansplantsoen wilt reserveren dan neemt u contact op met het team Vastgoed van de afdeling Cultuur, vastgoed en ontwikkeling via telefoonnummer 14 0182. 

De gemeente zal bekijken of het gebruik van de muziektent mogelijk is. Als het inderdaad mogelijk is zal er een bruikleenovereenkomst gemaakt worden. Voor (muzikale) optredens moet er eerst een evenementen vergunning aangevraagd worden.

Voor het gebruik van de muziektent moet een gebruiksvergoeding betaald worden. De hoogte van deze vergoeding hangt af van hoe lang en waarvoor de muziektent wordt gehuurd.