Terug naar het overzicht

Werkcafé: elke dinsdag inloop voor werk- en scholingsvragen

Dit nieuwsbericht is verlopen.
Een man en een vrouw zitten tegenover elkaar en zijn in gesprek. De man schrijft in een notitieblok.

Heeft u op dit moment geen baan, maar wilt u wel graag werken? Dreigt u binnenkort uw baan of bedrijf te verliezen? Vindt u uw werk niet meer leuk? Droomt u van een diploma of wilt u zich laten omscholen? Vanaf nu is er het Werkcafé in het Huis van de Stad. 1 plek voor heel Midden-Holland waar u naartoe kunt met al uw vragen over werk, vacatures, scholing, begeleiding en leerwerktrajecten. U kunt elke dinsdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur langskomen in het Huis van de Stad. Een afspraak maken is niet nodig.

Het nieuwe Werkcafé is er voor alle inwoners uit de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen. Van jong tot oud. Starters, werknemers, zelfstandig ondernemers. Kortom, voor iedereen die een stap wil maken met werk.

Uw verhaal

Tijdens het Werkcafé luisteren we naar uw verhaal. Samen kijken wij hoe u uw kans op werk kunt vergroten. We helpen met bijvoorbeeld een competentietest, sollicitatietraining, loopbaangesprekken, opleidingen, inzicht in beroepen of zelfs al met een baan die bij u past!

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? 

Neem contact op met Jurgen Doedel, coördinator ‘Werkcafé Midden-Holland’. Bel 06 43 38 51 96 of mail naar jdoedel@rmtmiddenholland.nl.

Foto: Oscar van der Wijk