Terug naar het overzicht

Werkcafé: elke dinsdag inloop voor werk- en scholingsvragen in het Huis van de Stad

Een man en een vrouw zitten tegenover elkaar en zijn in gesprek. De man schrijft in een notitieblok.

Heeft u op dit moment geen baan, maar wilt u wel graag werken? Dreigt u binnenkort uw baan of bedrijf te verliezen? Vindt u uw werk niet meer leuk? Droomt u van een diploma of wilt u zich laten omscholen Kom dan naar het Werkcafé in het Huis van de Stad. 1 plek waar u naartoe kunt met al uw vragen over werk, vacatures, scholing, begeleiding en leerwerktrajecten. U kunt elke dinsdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur langskomen in het Huis van de Stad. Een afspraak maken is niet nodig. Het kost niets, u zit nergens aan vast en we zijn er voor iedereen!

Het Werkcafé is er voor alle inwoners uit de gemeenten Gouda, Bodegraven-Reeuwijk, Krimpenerwaard en Waddinxveen. Van jong tot oud. Starters, werknemers, zelfstandig ondernemers. Kortom, iedereen die een stap wil maken met werk.

Uw verhaal

Tijdens het Werkcafé luisteren we naar uw verhaal. Samen kijken wij hoe we uw kans op werk kunnen vergroten. We helpen met bijvoorbeeld een competentietest, sollicitatietraining, loopbaangesprekken, opleidingen, inzicht in beroepen of zelfs al met een baan die bij u past!

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

Neem contact op met Jurgen Doedel, coördinator ‘Werkcafé Midden-Holland’. Bel (06) 43 38 51 96 of mail naar jdoedel@rmtmiddenholland.nl. U kunt ook kijken op de website van het Werkcafé. Het Werkcafé is een initiatief van het WerkgeversServicepunt, Regionaal Mobiliteitsteam en Leerwerkloket Midden-Holland.

Ook in de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Krimpenerwaard en Waddinxveen wordt er maandelijks een werkcafé georganiseerd. Kijk op de website van het Werkgeversservicepunt voor meer informatie.

Foto: Oscar van der Wijk