Terug naar het overzicht

Werkbezoek Antwerpen

Vrijdag 5 april zijn een grote afvaardiging van raads- en collegeleden, directie en griffie op werkbezoek geweest naar Antwerpen. Deze foto is een groepsfoto van iedereen die hierbij aanwezig was.

Vrijdag 5 april is een grote afvaardiging van raads- en collegeleden, directie en griffie op werkbezoek geweest naar Antwerpen. Een dag die in het teken stond van inspireren en ontmoeten. Een hele lange dag waarbij het nuttige en het aangename samen op gingen.

De dag begon met een ontvangst op het stadhuis op de Grote Markt van Antwerpen.

Op deze foto staan een aantal deelnemers. Zij zitten naast elkaar in het stadhuis in Antwerpen. Met het oog op de plannen voor ons eigen stadhuis werd de succesvolle restauratie van dit 450 jaar oude gebouw toegelicht.

Met het oog op de plannen voor ons eigen stadhuis werd de succesvolle restauratie van dit 450 jaar oude gebouw toegelicht. Dit programma onderdeel werd afgerond met een rondleiding over ’t Schoon Verdiep waar zich naast de trouwzaal en raadzaal ook de werkkamers van de gemeentesecretaris en de burgemeester bevinden.

Deze foto toont het Schoon Verdiep. Naast de trouwzaal en raadszaal bevinden zich hier ook de werkkamers van de gemeentesecretaris en de burgemeester.

’s Middags splitste de groep zich in drieën voor excursies naar het KMSKA (museum voor schone kunst) het Eilandje (transformatie voormalig havengebied) en duurzame en groene stadvernieuwing.

Deze foto toont het eilandje. Vroeger hoorde dit gebied bij het havengebied van Antwerpen.

De dag werd na een bezoek aan het MAS (Museum Aan de Stroom) afgesloten met een gezamenlijk diner.

De foto laat zien dat een deel van de groep met elkaar aan tafel zit in een restaurant.