Terug naar het overzicht

Website Gouda in cijfers vernieuwd

De afbeelding toont een printscreen van de homepage van de website www.gouda.incijfers.nl.

Op zoek naar de belangrijkste cijfers over de gemeente Gouda? Kijk dan op de vernieuwde website Gouda in Cijfers. Deze website is voor alle mensen die op zoek zijn naar cijfers over gemeente Gouda. De site heeft kant-en-klare overzichten van verschillende onderwerpen.

“Doel is dat data voor iedereen goed toegankelijk is. Daarom is de website nu vernieuwd. Het is hierdoor mogelijk om op een eenvoudige en overzichtelijke manier cijfers te zien van verschillende onderwerpen”, zegt wethouder Michiel Bunnik. Op de site staan cijfers over de Goudse bevolking, woningen, de economie, gezondheid en veiligheid.

U kunt ook de cijfers bekijken van uw eigen wijk of buurt. Zo kunt u bijvoorbeeld zien hoeveel woningen er in uw wijk of buurt zijn. En wat een woning gemiddeld waard is. Wilt u nog meer informatie? Door te klikken op een grafiek of cijfer krijgt u meer informatie en kunt u zien waar de gegevens vandaan komen.

Michiel Bunnik: “Als gemeente hebben we veel data. Met deze website willen we deze informatie op een gebruiksvriendelijke manier laten zien. Daarom zijn we trots op deze website. Neem dus vooral een kijkje op de site.”