Terug naar het overzicht

Wandelen met de wethouder

Anna van Popering wandelt met op de achtergrond de ingang van het Huis van de Stad.

Sinds 29 juni is Anna van Popering wethouder Sociaal Domein van Gouda. Als echte Goudse kent ze de stad en haar inwoners goed. En natuurlijk heeft zij zich inmiddels flink ingelezen op haar nieuwe rol. Maar het werk van een wethouder gaat over veel meer dan alleen papieren dossiers. Het gaat om Gouwenaars en hun levens. Daarom trekt wethouder Van Popering de stad in voor bijzondere ontmoetingen. En hoe kan dat beter dan tijdens een wandeling?

Wethouder Van Popering: “Zorgen voor publieke gezondheid is 1 van mijn taken als wethouder. Bewegen hoort daarbij. Bovendien ben ik zelf dol op wandelen. Daarom lijkt dit mij een ideale manier van kennismaken met elkaar.”

Wilt u de wethouder meer vertellen over zaken in het Sociaal Domein waar u zelf mee te maken heeft? Bijvoorbeeld over hoe het voor u is om mantelzorger te zijn? Of hoe (on)toegankelijk de stad is als u een rolstoel gebruikt? Hoe u het vond om in te burgeren als nieuwe Nederlander? Geef u dan op via het formulier voor een wandeling en wie weet bent u binnenkort aan het wandelen met de wethouder!

De wandelingen zijn bedoeld voor iedereen. Is wandelen voor u niet vanzelfsprekend? Bijvoorbeeld omdat u een beperking heeft? Dan kunt u op het formulier aangeven wat wij kunnen doen om daar rekening mee te houden.