Terug naar het overzicht

Vrijwilligerspenning voor Brannie de Vries - Rozendaal

Ingang Ronssehof

Mevrouw Brannie de Vries – Rozendaal heeft op donderdag 17 juni de vrijwilligerspenning van de stad Gouda ontvangen uit handen van wethouder Corine Dijkstra. Zij ontvangt de erepenning als waardering voor haar jarenlange inzet bij Ronssehof.

Mevrouw De Vries – Rozendaal is sinds 1 april 2009 als allround vrijwilliger actief bij verschillende activiteiten van Ronssehof. Zo zorgt ze ervoor dat op de gesloten afdeling de bewoners kunnen smullen na een gezellige bakactiviteit en dat de dames van die afdeling met mooi gelakte nagels weer naar hun kamer gaan na een bezoek aan de ‘Fraaie Hand’. Ze brengt koffie en thee rond bij de bewoners van de zorgafdeling en is wekelijks actief bij de Koersbalactiviteit.

Mevrouw De Vries – Rozendaal ondersteunt de activiteitenbegeleiders bij de ‘Knappe Kop’ (geheugentraining), bij het bloemschikken en ze is wekelijks actief bij de gym. Tijdens de bingoavonden helpt zij daar waar nodig is en bij jaarlijks terugkerende activiteiten is Mevrouw De Vries – Rozendaal altijd inzetbaar. Daarnaast is ze wekelijks een middag actief bij het koffie, thee, sap en fruit delen op de kamers van cliënten. Ze loopt haar vaste ronde en dan wordt er natuurlijk ook een gezellig praatje gemaakt.

Vrijwilligerspenning

De vrijwilligerspenning van de stad Gouda is in 1995 door het college van burgemeester en wethouders in het leven geroepen om blijk van waardering te geven aan vrijwilligers die zich gedurende langere tijd vrijwillig verdienstelijk hebben gemaakt voor de Goudse samenleving.