Terug naar het overzicht

Vrijwilligerspenning voor Adri van Vliet

Dit is een oud nieuwsbericht.
De vrijwilligerspenning van de stad Gouda.

Op 21 november 2022 heeft Adri van Vliet de vrijwilligerspenning van de stad Gouda ontvangen uit handen van wethouder Michiel Bunnik. Hij ontvangt de erepenning als waardering voor zijn jarenlange inzet bij Ronssehof en andere verzorgingshuizen van Zorgpartners Midden Holland.

De heer Van Vliet is sinds 2009 als vrijwilliger werkzaam op meerdere locaties van Zorgpartners Midden Holland. Als pianist is hij betrokken bij zangmiddagen, het kerstdiner en andere feestelijke activiteiten. In de wintermaanden speelt hij iedere week piano in het restaurant van Ronssehof.

Daarnaast is hij actief als chauffeur en begeleider bij uitstapjes. Hij rijdt onder met de rolstoelbus naar het zwembad en naar Blijdorp. Ook begeleidt hij bewoners naar het ziekenhuis. Verder helpt de heer Van Vliet bij sportieve activiteiten als jeu de boules, sjoelen en gym en helpt hij met klussen.

Vrijwilligerspenning

De vrijwilligerspenning van de stad Gouda is in 1995 door het college van burgemeester en wethouders in het leven geroepen om blijk van waardering te geven aan vrijwilligers die zich gedurende langere tijd vrijwillig verdienstelijk hebben gemaakt voor de Goudse samenleving.