Terug naar het overzicht

Vrijwilligersactie van NLdoet

Een poster van VIP Gouda met daarop foto's van vrijwilligers

Het Oranje Fonds organiseert op 10 en 11 maart, samen met duizenden organisaties in het land NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland! In Gouda zijn Stichting Present Gouda en het VrijwilligersInformatiePunt adviseurs voor NLdoet.

Meld u snel aan voor een financiële bijdrage

Voor u is NLdoet een kans om samen een klus te klaren waar u maar niet aan toe komt, maar ook om uw organisatie onder de aandacht te brengen en om mensen enthousiast te maken voor vrijwilligerswerk.

Als u aan de voorwaarden voldoet maakt u kans op een financiële bijdrage van € 350,-.

NLdoet heeft maar een beperkt budget. Meld uw klus daarom snel aan! Een paar Goudse organisaties gingen u al voor. Meer informatie is te vinden op de website van NLdoet. Op deze website kunt u zich ook aanmelden en de voorwaarden lezen.

Heeft u behoefte aan ondersteuning?

Heeft uw organisatie behoefte aan advies bij praktische klussen of bij het organiseren van sociale activiteiten voor kwetsbare mensen? Neem dan contact op met Stichting Present Gouda via telefoonnummer 06 44 25 65 10 of info@presentgouda.nl.

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met het VrijwilligersInformatiePunt via telefoonnummer 14 0182 of vip@gouda.nl.