Terug naar het overzicht

Geef uw mening over de wijkmobiliteitsplannen

Dit is een oud nieuwsbericht.
Een foto van het uitzicht vanaf het Huis van de Stad. De bovenste helft van de foto is een blauwe lucht met wolken, onderin het uitzicht op het station en de rest van de binnenstad.

In 2022 heeft de gemeente gewerkt aan ontwerp-wijkmobiliteitsplannen voor de Binnenstad, Korte Akkeren en Kort Haarlem. Ook is in 2022 de ontwerpnota grote en zware voertuigen Gouda geschreven. Deze ontwerpplannen helpen om het verkeer in de wijken veiliger te maken en om de wijk fijner om in te wonen. De ontwerpplannen kunt u bekijken op de pagina Terinzagelegging, onder ‘overige stukken’.

De ontwerpplannen liggen nu ter inzage. Dat wil zeggen dat u uw mening kunt geven over deze ontwerpplannen. Dat heet een zienswijze indienen.

Zienswijze indienen

De ontwerpplannen liggen tot en met 25 januari 2023 ter inzage. Tot die tijd kunnen bewoners, ondernemers en organisaties hun mening geven over de ontwerpplannen. Hoe u een zienswijze indient, kunt u ook lezen op de pagina Terinzagelegging. Klik op het onderwerp waarover u uw mening wil geven.

Wilt u de stukken in het Huis van de Stad inzien? Maak dan een afspraak via telefoonnummer 14 0182.

Foto: Astrid den Haan