Terug naar het overzicht

Vacature lid Goudse Sportraad

Dit is een oud nieuwsbericht.
Het huidige team van de Goudse Sportraad, 4 mannen en 4 vrouwen, met sport-gerelateerde dingen in hun handen. Zoals een voetbal, tennisracket, gewichten, een frisbee en bokshandschoenen.

De gemeente Gouda zet zich in om zoveel mogelijk inwoners genoeg te laten sporten of bewegen. Op de manier die zo goed mogelijk bij hem of haar past. Wilt u meedenken en advies geven over hoe dit in Gouda zo goed, leuk en veilig mogelijk georganiseerd kan worden? Dan is de Sportraad wat voor u!

Wat wordt er van u gevraagd?

Het belangrijkste is passie, energie en gedrevenheid voor sport en de tijd en bereidheid om uzelf hier vrijwillig voor in te zetten. In deze functie verdiept u zich gemiddeld 4 uur per week in het beleid, gaat u in gesprek met inwoners en organisaties over sport en bewegen en stelt u adviezen op.  

Wat biedt de Goudse Sportraad?

Een belangrijke vrijwilligersfunctie met veel betrokkenheid bij en invloed op de sportactiviteiten in Gouda. U gaat samenwerken in een divers en inspirerend team, krijgt veel verantwoordelijkheid en u maakt veel nieuwe contacten in de Goudse sportwereld.

Samenstelling Sportraad

De Goudse Sportraad bestaat uit 8 Gouwenaars met een verschillende achtergrond, maar allemaal met een passie voor sport en bewegen. Met elkaar vertegenwoordigen zij de sport in Gouda zo goed mogelijk, en geven zij gevraagd en ongevraagd advies aan het college van bestuur en de gemeenteraad. Wilt u je meer weten over de raad? Kijk voor meer informatie op de website van de Goudse Sportraad

Heeft u belangstelling?

Stuur een brief, video of mail naar info@goudsesportraad.nl. Doe dat voor 12 juni 2023.