Terug naar het overzicht

Samen stoppen met roken met Stoptober

Dit nieuwsbericht is verlopen.
Hand die een pakje sigaretten weigert.

Op 1 oktober start de 9e editie van de landelijke campagne Stoptober. Iedereen die wil stoppen met roken kan alle steun krijgen om 28 dagen niet te roken. U kunt meedoen door u in te schrijven op de website van Stoptober. U krijgt dan ondersteuning met de gratis Stoptober-app op de momenten dat u er even doorheen zit. Maar ook of als u behoefte heeft aan ondersteuning, contact of afleiding. U staat er dus niet alleen voor!

Ga samen de uitdaging aan

Meer dan 400.000 mensen deden de afgelopen jaren mee. Het werkt echt: ruim 70% van de deelnemers maakt de maand rookvrij af. De helft houdt het zelfs minstens 3 maanden vol. Bekende Nederlanders geven het goede voorbeeld. Zo gaan zangeres Eva Simons, autocoureur Tim Coronel, journalist Arno Kantelberg en zanger Tommie Christiaan de uitdaging aan.

Meer informatie

De GGD-en zijn partner van Stoptober. Roken is de belangrijkste risicofactor voor ziekte en sterfte. GGD-en zetten zich in om zoveel mogelijk mensen te helpen te stoppen met roken. Meer informatie over stoppen met roken vindt u op de website Ik stop nu.