Terug naar het overzicht

Resultaten van de Stadspeiling bekend

Een printscreen van de hoofdpagina van de website www.gouda.incijfers.nl.

Benieuwd naar de resultaten van de Stadspeiling? Kijk dan op de vernieuwde website van Gouda in Cijfers. De uitkomsten van de stadspeiling staan daar overzichtelijk weergegeven.

Stadspeiling

De stadspeiling is een jaarlijks onderzoek. Daarin wordt aan inwoners hun mening gevraagd over verschillende onderwerpen. “De mening van Gouwenaars vinden we erg belangrijk!”, zegt wethouder Michiel Bunnik. “De resultaten geven ons weer inzicht hoe diverse onderwerpen worden beleefd. En geeft ons weer mogelijkheden om de woonomgeving weer verder te verbeteren.”

Op de site kunt u ook de cijfers bekijken van uw eigen wijk. Hoe veilig is uw wijk? Hoe vaak sporten de inwoners? En wat doen inwoners aan duurzaamheid?

Naast de stadspeiling staan er nog veel cijfers op Gouda in Cijfers. Met kant-en-klare dashboards over diverse onderwerpen. Gouda in Cijfers is voor iedereen die geïnteresseerd is in cijfers over gemeente Gouda. 

Nieuwe functies

De leefbaarheidscirkel is nieuw op de website. Die geeft een beeld van hoe uw wijk scoort op diverse thema’s. In 1 oogopslag kunt u vergelijken met het gemiddelde van alle wijken in Gouda. Met kleuren is aangegeven of dit positief of negatief is.

Michiel Bunnik: “We zijn trots op de vernieuwde website. Hierdoor is nog meer informatie op een overzichtelijke en toegankelijke manier beschikbaar. Kijk dus vooral eens op de site.”