Terug naar het overzicht

Online nieuwjaarsreceptie gemeente Gouda

Het stadhuis op de Markt in Gouda.

Op vrijdag 14 januari kunt u digitaal deelnemen aan de nieuwjaarsreceptie van gemeente Gouda. Hierbij kunt u tussen 16.00 en 17.00 uur deelnemen aan verschillende gesprekken. Burgemeester, wethouders en directie zijn aanwezig om u een gelukkig nieuwjaar te wensen en kennis te maken. Om 16.15 uur draagt burgemeester Verhoeve zijn nieuwjaarsspeech voor.

Samen vooruitkijken

In het online platform Wonder.me wordt een speciale ontmoetingsruimte ingericht waar u in groepjes met elkaar kunt praten op basis van thema of interesse. Ook kunt u zelf door de online ruimte bewegen en andere gasten aanspreken. Een leuke manier om elkaar ongedwongen te ontmoeten en vooruit te kijken naar een bijzonder jaar voor Gouda. Onder de naam Gouda750 viert de stad dit jaar 750 jaar stadsrechten.

Apparatuur

Voor een optimale ervaring gebruikt u een laptop of computer. Wonder.me werkt via Google Chrome, Firefox, of Microsoft Edge en niet op een tablet of smartphone.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar gemeente@gouda.nl. Daarna ontvangt u de link naar het online platform.