Terug naar het overzicht

Nieuw netwerk StartUp Gouda vult aan, voegt toe en helpt

3 lachende mannen die achter een bureau zitten met een laptop voor zich.

StartUp Gouda is een netwerk voor startende ondernemers in de Goudse regio. Het netwerk wordt ondersteund door Goudse ondernemers, scholen en de gemeente Gouda. StartUp Gouda heeft als doel om samen te bouwen aan nieuwe ideeën en om partnerschappen te sluiten. Zo helpen ze u met het maken van goede keuzes voor de ontwikkeling voor uw bedrijf. StartUp Gouda vult aan, voegt toe en helpt.

9 juni bijeenkomst in de Chocoladefabriek

Tijdens de kick-off komt u te weten wat StartUp Gouda voor u kan betekenen. Kaz Abbekerk van Garlic Solutions trapt af met zijn inspirerende verhaal. U kunt workshops volgen en er is tijd om elkaar beter te leren kennen. Kom ook! U kunt zich inschrijven voor de kick-off via de website van StartUp Gouda. Op de website kunt u ook het complete programma bekijken.

Berthun Speksnijder van Speksnijder Visualisatietechniek is zo’n StartUp

“Na enkele jaren ervaring in de interieurbranche kwam ik erachter dat mensen over het algemeen een stuk zekerder zijn van hun nieuwe interieur of woning als ze zich kunnen voorstellen hoe het eruit komt te zien. Naast de al gebruikte technieken is er door de huidige technologie veel meer mogelijk! Door middel van onder andere 3D-impressies en Virtual Reality creëert ons bedrijf een onvergetelijke ervaring. Wij maken graag samen met de klant de beste visualisatie en zijn pas tevreden wanneer de klant 100% zekerheid heeft.”

Speksnijder is enthousiast over het nieuwe netwerk

“Ik zoek in StartUp Gouda vooral de verbinding en ga het netwerk gebruiken om samen te sparren of informatie uit te wisselen. Zowel jonge als meer ervaren collega- ondernemers kunnen veel van elkaar leren, daar ben ik van overtuigd.”