Terug naar het overzicht

Leuke dingen doen met de Rotterdampas

Foto van een vrouw die achter een laptop zit en een Rotterdampas in haar hand heeft.

Op 1 maart gaat het nieuwe pasjaar van de Rotterdampas weer in. De Rotterdampas is een pas waarmee u gratis of met korting leuke uitjes kunt doen. Maar ook korting krijgt op workshops of etentjes in Gouda én de regio. Jaarlijks zijn er 750 acties! Wat dacht u van een bezoek aan Monkey Town of Museum Gouda? In de regio is ook veel te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld naar de Euromast, Plaswijckpark en Duinrell. Neem voor alle leuke acties een kijkje op de website van de Rotterdampas of in de gratis Rotterdampas app.

Iedereen kan een Rotterdampas kopen

De pas kost standaard € 60,- voor volwassenen. In combinatie met de volwassenenpas kunt u voor € 17,50 ook een pas voor uw kinderen kopen. Woont u in Gouda maar studeert u in Rotterdam? Dan kunt u de pas met korting kopen in Rotterdam. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u via de gemeente Gouda een Rotterdampas met korting aanschaffen.

U kunt de pas voor volwassenen online aanvragen. Kijk voor meer informatie over de Rotterdampas met korting op de website van de gemeente Gouda of bel telefoonnummer 14 0182. Na controle gaat u voor de Rotterdampas met korting naar de balie van het Huis van de Stad. Maak hiervoor een afspraak via telefoonnummer 14 0182. Na een paar dagen krijgt u de Rotterdampas thuisgestuurd.

1 jaar geldig

De Rotterdampas is tot en met 28 februari geldig, in welke maand u de pas ook maar aanschaft. Heeft u al een pas? Dan kunt u deze verlengen. Heeft u een Rotterdampas met korting? Dan kunt u de pas verlengen via de website van de gemeente Gouda.