Terug naar het overzicht

Kom langs bij het mobiele energieloket

Dit is een oud nieuwsbericht.
Het mobiele energieloket, gefotografeerd van de achterkant. De zijkant is verschillende tinten oranje, met een plaatje van de zon, en de tekst 'Deze bus wekt stroom op!', achterop staat 'Energieloket, Duurzaam en Energie'

Wilt u meer informatie over energiebesparende producten? Wilt u weten waar u moet beginnen als u uw huis duurzamer gaat maken? Het mobiele energieloket van de gemeente Gouda staat vaak op verschillende plekken in de stad. U kunt hier veel verschillende vragen stellen, maar ook zien hoe bijvoorbeeld een (hybride) warmtepomp werkt. Daarnaast kunt u erachter komen hoe een zonnecollector of zonneboiler in elkaar zit of informatie krijgen wat nou de beste dikte is van muur-, of dakisolatie.

Locaties

Het mobiel energieloket staat van 10.00 tot 17.00 uur op de volgende locaties:

  • 7 april, Achter de Waag
  • 8 april, Go Stores (bij de Gamma)

Heeft u geen tijd om langs te komen maar wilt u graag een bezoek van een energiecoach aan huis? Kijk dan op de pagina Gratis energieadvies.

Energieklusser

Heeft u tijd over en wilt u andere mensen helpen met verduurzamen? Meld u dan aan als energieklusser. U krijgt dan een vrijwilligersvergoeding. Dit mag u ook verdienen naast een uitkering. Mail uw gegevens dan naar gemeente@gouda.nl.