Terug naar het overzicht

Hoe vraagt u een energiecoach aan? Steffie legt het uit

Dit is een oud nieuwsbericht.
Op de foto ziet u klimaatburgemeester Josefien de Bruin, Steffie directeur Jacques de Wit en wethouder Michel Klijmij-van der Laan.

Steeds meer mensen willen een energiezuinig huis. Maar hoe doet u dat? Laat een energiecoach meedenken! De gemeente Gouda wil zoveel mogelijk mensen bereiken en heeft daarom een animatie laten maken. Hierin ziet u wat een energiecoach doet en hoe makkelijk u een energiecoach kunt aanvragen.

Kijk en hoor wat een energiecoach voor u kan doen

Op 21 december opende onze klimaatburgemeester Josefien de Bruin samen met wethouder Michel Klijmij-van der Laan de animatie op de website van Steffie. Beiden zijn enthousiast:
“Al veel inwoners hebben hulp gekregen van de energiecoaches. Met deze duidelijke animatie kunnen we nog veel meer Gouwenaars bereiken. Dat is belangrijk, want energie besparen is goed voor het milieu én de portemonnee.”

Meer uitleg over energie op de website van Steffie

Steffie is een landelijk platform dat duidelijke uitleg geeft over allerlei onderwerpen. Ook over energie. Met tips om zuiniger om te gaan met energie en over het belang van gezonde lucht in huis. En nu op verzoek van de gemeente Gouda, ook over energiecoaches.


Op bovenstaande foto ziet u van links naar rechts: klimaatburgemeester Josefien de Bruin, Steffie directeur Jacques de Wit en wethouder Michel Klijmij-van der Laan.