Terug naar het overzicht

Gratis webinar ‘Financiële gezondheid’ voor inwoners met een middeninkomen

Foto van hand met pinpas/creditcard voor een laptop

De inflatie en de energiekosten stijgen, het leven wordt steeds duurder. Heeft u een modaal inkomen en wilt u meer rust als het gaat over uw uitgaven? Of verwacht u financiële problemen en moeite om rond te komen? Volg dan het gratis webinar ‘Financiële gezondheid’ van het Sociaal Team Gouda op maandag 21 november 2022, om 19.00 uur. 

Tijdens het webinar vertellen sociaal werkers hoe financiële gezondheid werkt. Welke lichamelijke en geestelijke gevolgen kunnen geldzorgen hebben? Door deze signalen te herkennen kunt u het beter begrijpen en op tijd in actie komen. Zo blijft u financieel gezond. Daarnaast leert u hoe u grip krijgt op uw inkomsten en uitgaven. Wat voor soorten inkomsten heeft u en welke uitgaven? En waarop kunt u nog besparen? U krijgt ook informatie over de verschillende regelingen en toeslagen en manieren om zelf te zorgen voor meer inkomen. Het webinar wordt afgesloten met informatie over organisaties en instanties die u kunnen helpen wanneer het u zelf niet lukt om grip te krijgen op uw financiën.

Meer informatie en aanmelden

Ga naar de webinar pagina van Sociaal team Gouda, bel naar 088 – 900 43 21 of stuur een e-mail naar info@sociaalteamgouda.nl. Kunt u niet aanwezig zijn bij het webinar? Meldt u zich dan toch aan. Dan ontvangt u eind november een link naar het webinar om terug te kijken.