Terug naar het overzicht

Goudse ondernemers genomineerd voor Ondernemersprijs Midden-Holland

Op de foto staan alle genomineerden voor de Ondernemersprijs. Zij poseren in het oude Stadhuys.

David’s Gelato en Domera zijn genomineerd voor de Ondernemersprijs Midden-Holland. De Ondernemersprijs Midden-Holland wordt jaarlijks voor en door het bedrijfsleven uit Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas in samenwerking met de gemeenten georganiseerd. De 2021 editie kon, door corona, helaas niet doorgaan, maar op 25 januari 2022 zullen er weer winnaars bekendgemaakt worden.

David’s Gelato is genomineerd in de categorie Detailhandel en Horeca waarin ook De Zoete Inval uit Bodegraven en Mulder Mode uit Waddinxveen genomineerd zijn. Domera is genomineerd in de categorie MKB. Verder zijn in deze categorie Markus&Markus Stroopwafels uit Waddinxveen en Melkveebedrijf Oostdam uit Bodegraven genomineerd. In de categorie Grootzakelijk zijn LC Packaging uit Waddinxveen, RetourMatras uit Bodegraven en Th.Vergeer & Zonen uit Reeuwijk genomineerd.

Tijdens een, vanwege corona aangepaste, bijeenkomst op 22 november in het oude Stadhuys in Gouda hebben alle bedrijven zich met een pitch gepresenteerd aan de jury. De komende tijd gaat de jury bij de bedrijven op bezoek, waarbij zij kunnen laten zien waarom juist zij dé ondernemer van het jaar moeten worden.
Op 25 januari 2022 worden, tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Goudse Schouwburg, de winnaars bekendgemaakt.

Meer informatie kunt u vinden op de website van de Ondernemersprijs.

Personen op de foto van links naar rechts staand: Mariska en Jurgen de Vries (De Zoete Inval), Dennis en Diederik Vergeer (Th.Vergeer & Zonen), Chico van Hemert (RetourMatras), Lotte Mastwijk en Bodewijk van Fraassen (LC Packaging), David Hoppenbrouwer (David’s Gelato), Marion en Jan Mulder (Mulder Mode). Ervoor: Martijn en Martin Markus (Markus&Markus Stroopwafels), Jorden en Yvonne Oostdam (Melkveebedrijf Oostdam) en Marius Vroegindeweij (Domera). Foto: Sandra Zeilstra