Terug naar het overzicht

Goudse gemeentesecretaris Martiene Branderhorst vertrekt

Gemeentesecretaris Martiene Branderhorst vertrekt per 1 maart bij de gemeente Gouda, ze start dan als algemeen directeur bij de gemeente Den Haag.

Martiene Branderhorst werkt sinds 2016 bij de gemeente en kijkt met een goed gevoel terug op haar periode in Gouda. “Ik vertrek uit Gouda met een dubbel gevoel, want ik heb de afgelopen jaren met veel plezier voor deze prachtige stad mogen werken. Samen met de burgemeester en de wethouders, collega’s in de organisatie, de gemeenteraad en betrokken inwoners wordt er veel gerealiseerd. Een nieuwe kans dient zich soms onverwachts aan, maar ik zal Gouda zeker missen en in de toekomst blijven volgen.”

Burgemeester Pieter Verhoeve: “We gaan haar missen. We feliciteren Den Haag van harte met deze topper van een nieuwe algemeen directeur. Het college heeft nog even tijd om aan het idee te wennen tot ze echt weg is en gaat zich buigen over een waardige opvolging. We wensen Martiene heel veel succes toe in Den Haag en bedanken haar van harte voor haar betrokken en enthousiaste inzet voor Gouda.”

Profiel nieuwe gemeentesecretaris

Er wordt binnenkort een profiel opgesteld voor een nieuwe gemeentesecretaris.

Foto: Oscar van der Wijk