Terug naar het overzicht

Gouda bij Kaarslicht 2022: Weer samen!

Dit nieuwsbericht is verlopen.
Kaarsjesavond op de Markt. Het stadhuis en de kerstboom zijn verlicht.

Dit jaar is het alweer de 67e editie van Gouda bij Kaarslicht. Gouda bij Kaarslicht is dit jaar op op vrijdag 16 december van 14.00 tot 16.00 uur. De stichting Gouda bij Kaarslicht is op dit moment druk bezig om het programma voor de dag en de ceremonie samen te stellen.

Hoewel corona nog steeds onder ons is, hopen we op een normale editie: Weer Samen! Samen genieten in de Goudse binnenstad, van Markt tot de Goudse Schouwburg en van Cultuurhuis Garenspinnerij tot de Peperstraat, overal valt weer wat moois te horen en te zien.

Weer Samen: Gouda en Kongsberg. Na jaren van afwezigheid komt het Kongbergs Byorkester onder leiding van Kjesrti Søli en Tomas Carstensen weer naar Gouda bij Kaarslicht. Samen met de Pionier onder leiding van Dick Verhoef zullen zij het openingsconcert verzorgen in de Goudse Schouwburg. Dus kom op 16 december al vroeg naar de stad om deze 2 prachtige orkesten zusterlijk te zien schitteren. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven kunt u deze (gratis) voorstelling om 14.00 en om 16.15 uur bezoeken.

Weer Samen! tijdens de ceremonie bij de boom! Wat hebben we dat gemist. Het samen zijn, samen op de Markt, luisterend naar het kerstverhaal, maar ook samen meezingen met bekende kerstliederen. Via de website van Gouda bij Kaarslicht kunt u laten weten welke kerstliedjes niet mogen ontbreken. Het is nog niet bekend wie de muziek en zang gaat verzorgen.

Kijk op de website van Gouda bij Kaarslicht voor meer informatie.

Foto: Lima Fotografie