Terug naar het overzicht

Geef uw mening over deelmobiliteit

Op de foto zit een automobilist achter het stuur van een auto. Naast de auto staat iemand met een smartphone in de hand.

Binnenkort ziet u de 1e deelfietsen in Gouda al voorbij komen. De gemeente Gouda is benieuwd hoe u denkt over deze en andere vormen van deelvervoer. Deelvervoer zijn auto’s, (bak)fietsen en scooters die u kunt huren. Op welke plek zou u deelvervoer willen? En wat voor vervoer? U kunt uw wensen delen door een korte vragenlijst in te vullen. Ook als u geen interesse heeft in deelvervoer, is het fijn als u dit aangeeft. Dan kan de gemeente een passend aanbod doen.

Deel uw wensen over deelmobiliteit via de enquête

De vragenlijst is bedoeld voor iedereen die in gemeente Gouda woont of werkt. Het invullen duurt ongeveer 7 minuten en de resultaten worden helemaal anoniem verwerkt. Bovendien maakt u kans op 1 van de VVV-bonnen van € 50,-.

Dit gebeurt er met uw antwoorden

Uw antwoord op de vragenlijst helpt de gemeente om de juiste keuzes te maken in het aanbod van deelvervoer. Naar aanleiding van de antwoorden, onderzoekt de gemeente de locaties die zijn aangegeven. Als u wilt, kunt u zelf ook een rapport van dit onderzoek krijgen. Dit kunt u in de enquête aangeven. Alvast hartelijk bedankt!