Terug naar het overzicht

Erop uit met de Rotterdampas

Met de Rotterdampas kun je gratis of met korting leuke uitjes doen in Gouda en de Regio.

De nieuwe Rotterdampas is weer te bestellen! Met deze pas kunt u gratis of met korting leuke uitjes doen in Gouda en de regio. Ook krijgt u met de pas korting op workshops of etentjes. Ieder jaar zijn er wel 1000 acties. Denk aan zwemmen in het Groenhovenbad, workshops bij het Jeugdtheaterhuis en een bezoek aan Museum Gouda of het Dino Experience Park.

Ook in de regio is er veel te beleven. Zo kunt u in Rotterdam bijvoorbeeld naar de Euromast, Blijdorp of met de Spido. Ook zijn er leuke acties bij (natuur)speeltuinen, sportclubs, theaters en bioscopen in de regio. Zelfs Bobbejaanland, Plopsaland en Avifauna zit in het aanbod. Bekijk alle acties op de website van de Rotterdampas of in de gratis Rotterdampas-app.

Pas Voor wie Waar te kopen
Rotterdampas – standaard voor volwassenen €65,- Iedereen Website Rotterdampas
Rotterdampas voor kinderen (als u zelf ook een standaard Rotterdampas heeft) €20,- Kinderen van 0 tot en met 17 jaar Balie van de gemeente Gouda: maak een afspraak
Rotterdampas met korting €5,- Inwoners met een inkomen tot 130% van de bijstandsnorm Gemeente Gouda via de pagina Rotterdampas volwassene met korting of bel 14 0182. Op deze pas staat automatisch het volwassenentegoed van €50,-
Rotterdampas voor kinderen (als u zelf een pas met korting heeft) €0,- Kinderen van 0 tot en met 17 jaar Gemeente Gouda via het kindpakket of bel 14 0182. Op deze pas staan automatisch jeugdtegoed en sportbonnen.

De Rotterdampas is voor iedereen

De standaardpas kost € 65,- voor volwassenen. In combinatie met de volwassenenpas kunt u voor € 20,- ook een pas voor uw kinderen kopen. Woont u in Gouda maar studeert u in Rotterdam? Dan kunt u de pas met korting kopen in Rotterdam. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u de Rotterdampas voor de helft van de prijs, of met heel veel korting kopen. Het hangt van uw inkomen af waar u recht op heeft.

Kijk voor meer informatie over de Rotterdampas met korting op onze Rotterdampas-pagina of bel telefoonnummer 14 0182. Na controle gaat u voor de Rotterdampas met korting naar de balie van het Huis van de Stad. Maak hiervoor een afspraak via telefoonnummer 14 0182. Na een paar dagen krijgt u de Rotterdampas thuisgestuurd.

1 jaar geldig

Het nieuwe Rotterdampasjaar loopt tot en met 28 februari 2025. Bestel of verleng dus snel je pas, dan heb je er het langst plezier van! Heeft u al een pas? Dan kunt u deze verlengen op de website van de Rotterdampas. Heeft u een Rotterdampas met korting? Dan kunt u de pas verlengen via onze pagina Verlenging Rotterdampas.