Terug naar het overzicht

Energie besparen? Bezoek de duurzame Woonwijzerwinkel!

Op de foto ziet u de informatiewagen van de Woonwijzerwinkel.

Update 26 november 2021: Vanwege de coronamaatregelen staat de wagen van de Woonwijzerwinkel 27 november niet op de parkeerplaats van Klein Amerika. Het bezoek wordt verschoven naar het voorjaar van 2022.

Heeft u vragen over het verduurzamen van uw woning? De informatiewagen van de Woonwijzerwinkel staat op 27 november en 10 december in Gouda. In de informatiewagen kunt u advies vragen over hoe u uw woning kunt isoleren of energie kunt besparen.

In de informatiewagen is een energiecoach aanwezig die u graag meer vertelt over wat u met uw woning kan doen op het gebied van isoleren. Wilt u een uitgebreid advies? Dan kunt u meteen een afspraak maken met een energiecoach voor een bezoek bij u thuis. U kunt ook online een afspraak inplannen op de pagina Gratis energieadvies. Ook zijn er in de informatiewagen voorbeelden aanwezig van duurzame materialen en producten. Sommige materialen of producten kunt u aanschaffen met De Groene Bon. Deze bon vraagt u aan bij de gemeente via de pagina Groene bon. De bon heeft een waarde van € 75,-.

Wat doet een energiecoach?

Een energiecoach kan een onafhankelijk advies geven over hoe u energie kunt besparen. Kleine investeringen kunnen al helpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een brievenbusborstel plaatsen, LED-lampen gebruiken of tochtstrips aanbrengen. Wilt u bijvoorbeeld graag investeren in zonnepanelen, een (hybride) warmtepomp of een zonneboiler? Ook dan kunt u bij een energiecoach terecht.

Bezoek de informatiewagen zonder afspraak

U kunt de informatiewagen zonder afspraak bezoeken. De wagen staat op zaterdag 27 november op de parkeerplaats
Klein Amerika. Op vrijdag 10 december staat de wagen bij winkelcentrum Bloemendaal.