Terug naar het overzicht

Cyber- en ondermijningscongres voor Goudse ondernemers

Op de foto ziet u een cijferslot en een toetsenbord.

Op maandagavond 13 november organiseert de gemeente Gouda samen met het Platform Veilig Ondernemen regio Den Haag het cyber- en ondermijningscongres. Deze bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers uit Gouda. Komt u ook?

Waar gaan we het over hebben?

We hebben een interessant programma opgesteld met diverse sprekers. Het zal gaan over cybercriminaliteit en hoe u uzelf en uw organisatie hiertegen beschermt. Daarnaast wordt u meegenomen in het thema ondermijning. Leer wat het is en hoe u de signalen herkent. Edward van der Torre spreekt over ondermijning en geeft aan wat de mogelijke signalen zijn waaraan u ondermijning kunt herkennen. Daarnaast vertelt Xander Koppelmans, slachtoffer van cybercriminaliteit, over hoe zijn bedrijf enkele jaren geleden is gehackt. Hij vertelt wat een cyberaanval met uw bedrijf, team, relaties en u als ondernemer doet.

Waar vindt dit plaats?

Dit congres vindt plaats in de Goudse Schouwburg, waar ruimte is voor 100 ondernemers. We beginnen om 18.00 uur en eindigen om 20.55 uur met een netwerkborrel. Het congres is gratis.

Waar kan ik mij aanmelden?

De aanmeldlink vindt u op de website van PVO Den Haag, of op de website van de gemeente Gouda.