Terug naar het overzicht

Banenmarkt Midden-Holland

Dit is een oud nieuwsbericht.
Op de foto staat een deel van de Sint-Janskerk. De foto is buiten genomen.

Heeft u geen werk, wilt u iets anders doen, of wilt u zich misschien wel laten omscholen? Dan is deze banenmarkt de plek waar u naartoe moet gaan. Op een prachtige locatie in het hart van Gouda, zijn maar liefst 50 werkgevers aanwezig om u alles te vertellen over beschikbare vacatures. Dit is uw kans om rechtstreeks in gesprek te gaan met potentiële werkgevers.

Naast werkgevers zijn er ook opleiders en cursisten voor vrijwel elke branche aanwezig. De Banenmarkt is voor alle inwoners uit de gemeenten Gouda, Waddinxveen, Krimpenerwaard en Bodegraven-Reeuwijk. U hoeft geen opleiding of werkervaring te hebben om mee te doen met de banenmarkt. Voor mensen die geen Nederlands spreken is de banenmarkt toegankelijk met de Say Hi app.

De banenmarkt vindt plaats op donderdag 23 november in de Sint-Janskerk (Achter de Kerk 2) in Gouda. We ontvangen u graag tussen 10.00 en 12.30 uur.

Grijp uw kans!

Wilt u erbij zijn? Meld u dan aan via de website van het Werkgevers Servicepunt. Heeft u vragen? Stuur een e-mail naar banenmarkt@wspmiddenholland.nl.

Foto: VVV Gouda