Terug naar het overzicht

Afvalbrengstation aan de Goudkade gaat weer open

Dit is een oud nieuwsbericht.
Ingang van het afvalbrengstation aan de Goudkade

Het afvalbrengstation aan de Goudkade is vanaf 17 februari weer geopend. In het nieuwe Ecopark aan de Goudkade is de laatste weken gewerkt aan de fundering. Hierdoor was het afvalbrengstation tijdelijk gesloten. Voor het wegbrengen van afval was het Grondstoffenplein in Waddinxveen beschikbaar.

Het afvalbrengstation opent zaterdag 17 februari weer de deuren voor inwoners van Gouda. Wilt u gebruik maken van de dienstverlening dan kunt u zoals gebruikelijk een afspraak maken via het reserveringssysteem van Cyclus. Het afvalbrengstation van Gouda was gesloten vanwege de veiligheid tijdens de funderingswerkzaamheden. Door de vorstperiode hebben we een kleine vertraging opgelopen. We werken hard om de werkzaamheden op tijd af te hebben. Het kan zijn dat we de laatste funderingswerkzaamheden nog uitvoeren als het afvalbrengstation weer open is. Dit is ver genoeg van de bezoekers van het station af, zodat het geen probleem oplevert voor de veiligheid. De komende maanden is de aannemer bezig om de constructie op te bouwen en het Ecopark netjes af te maken.

Extra inzameling met de mobiele milieustraat stopt

Omdat het Ecopark dicht was heeft de gemeente de mobiele milieustraat extra ingezet. Op 9 februari stond deze voor het laatst op het parkeerterrein bij het Groenhovenpark. Op de website van Cyclus kunt u zien wanneer de mobiele milieustraat volgens het normale schema bij u in de wijk staat.