Terug naar het overzicht

Activiteiten Goudse veteranen najaar 2023

Foto van Goudse Veteranen

In het najaar zijn er weer diverse activiteiten gepland voor Goudse veteranen.

Vrijdag 27 oktober Veteranenborrel – Burgerhal Stadhuis, Markt

Bijpraten met collega-veteranen onder het genot van een drankje en een kleine versnapering. Dit keer op een nieuwe locatie: de Burgerhal onder het stadhuis op de Markt. De borrels voor het voorjaar van 2024 zijn gepland op 26 januari, 22 maart en 31 mei.

Vrijdag 10 november speciale filmvoorstelling ‘De Vuurlinie’ – Cinema Gouda

Het bestuur van de Stichting Goudse Veteranen nodigt alle veteranen uit Gouda en omstreken uit voor een besloten vertoning van de nieuwe Nederlandse film ´de Vuurlinie´. Deze film vertelt het indrukwekkende verhaal van naar Afghanistan uitgezonden militairen en het leven na terugkomst van de missie, geïnspireerd op het leven van de Nederlandse militair Marco Kroon. Marco Kroon zal deze middag ook zelf aanwezig zijn. De film is gratis, consumpties betaalt u zelf. De ontvangst begint vanaf 15.30 uur, de film begint om 16.00 uur.

Vooraf aanmelden

Voor zowel de borrel als voor de filmvoorstelling is het belangrijk dat u zich vooraf aanmeldt. Veteranen kunnen zich aanmelden door hun naam en de naam van eventuele begeleiders te mailen naar Stichting.Goudseveteranen@outlook.com.

Stichting Goudse Veteranendag

De stichting heeft een doorstart gemaakt. Het bestuur bestaat uit Arie Vermeij voorzitter, Harry van den Brink (vicevoorzitter), Eric Geurts (secretaris), Arthur van Vliet (penningmeester) en Richard Marchand lid. Het bestuur hoopt op een hoge opkomst; zowel bij de filmvoorstelling als bij de veteranenborrels.