Terug naar het overzicht

Aan boord met Jeugd Vakantiepaspoort!

Kinderen die juichend op de foto staan met een persoon in kostuum met een bord van het Jeugd Vakantiepaspoort.

Alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen weer op reis in eigen land met het Jeugd Vakantiepaspoort! Voor € 4,50 krijgen kinderen de hele zomervakantie (9 juli tot en met 21 augustus) korting op veel leuke uitjes in regio Rotterdam, zoals het Avonturenpark Outdoor Valley en Madurodam. Ze krijgen ook gratis entree in meerdere speeltuinen in de regio.

Kijk van tevoren op de website van de bestemming of de actie doorgaat. Het paspoort is te koop bij de balie van het Huis van de Stad. Bekijk alle bestemmingen op de website van het Jeugd Vakantiepaspoort.

Rotterdampas

Heeft u een Rotterdampas? Dan krijgt u per Rotterdampas 1 keer gratis een Jeugd Vakantiepaspoort voor uw kind(eren). U kunt het Jeugd Vakantiepaspoort aanvragen bij de receptie van het Huis van de Stad. Om gebruik te maken van de gratis actie is het belangrijk dat u alle Rotterdampassen meeneemt.

Superbestemming

Er zijn net als vorig jaar superbestemmingen. Kinderen sparen voor een uitje naar Attractiepark Duinrell, Diergaarde Blijdorp of de voorstelling ‘Prutje’ van Jeugdtheater Hofplein. Zo hebben ze ook na de zomervakantie nog wat leuks in het vooruitzicht!

Naar Drievliet met de klas

Op de website van het Jeugd Vakantiepaspoort kunnen de paspoorthouders een online account aanmaken. Daarmee houden de kinderen een wensenlijstje bij met de plekken waar ze heen willen. Ze maken ook automatisch kans op een supergave prijs: een dag op stap met de hele klas naar Attractiepark Drievliet.

Leuke tips op sociale media

Op Facebook en Instagram worden de hele zomervakantie leuke tips, informatie en het laatste nieuws over het Jeugd Vakantiepaspoort gedeeld. Wie leuke foto’s heeft, kan deze delen op sociale media met #jeugdvakantiepaspoort en zo kans maken op een leuke prijs!

Het Jeugd Vakantiepaspoort wordt uitgegeven door Rotterdampas; de pas waarmee u superveel leuke dingen doet, gratis of met korting!

Foto: David Rozing