Speelplek aan het Motetplein

Kinderen in Gouda moeten veilig en onbezorgd kunnen spelen. Daarom is het belangrijk dat speelplekken veilig en duurzaam zijn en veel speelplezier geven. Ieder jaar controleren we alle speelplekken en vervangen we kapotte en versleten speeltoestellen. We bekijken dan ook of het nodig is om de valondergrond te vervangen. Zo houden we de speelplekken veilig.

Waar is het?

Het projectgebied ligt aan het Motetplein ter hoogte van nummer 1 tot en met 9. Onderstaande afbeelding laat het projectgebied zien.

De afbeelding toont een kaartje van de plek waar de werkzaamheden aan het Motetplein exact worden uitgevoerd. Dit is ter hoogte van nummer 1 tot en met 9.

Wat zijn de werkzaamheden?

Uit inspectie is gebleken dat het speeltoestel ‘Toverhuisje’ niet meer voldoet. We gaan het toestel vervangen. Bewoners uit de buurt ontvingen een brief waarin zij hun voorkeur voor een nieuw speeltoestel konden geven. Dit kon tot en met 12 september 2023.

Wat is de laatste stand van zaken?

Er is een ontwerp voor de speeltuin gemaakt. Bekijk het ontwerp van de speeltuin aan het Motetplein (pdf).

Kunt u het pdf-bestand niet lezen of begrijpt u iets niet? Bel dan de gemeente Gouda via telefoonnummer 14 0182.

Wat is de planning?

Als er een planning van de werkzaamheden bekend is, wordt dat op deze webpagina gedeeld.

Waar kan ik vragen stellen over dit project?

Als u vragen heeft of iets wilt melden, bel dan de gemeente Gouda via telefoonnummer 14 0182. U kunt ook e-mailen naar gemeente@gouda.nl.