Speelplek aan de van Persijnstraat

Kinderen in Gouda moeten veilig en onbezorgd kunnen spelen. Daarom is het belangrijk dat speelplekken veilig en duurzaam zijn en veel speelplezier geven. Ieder jaar controleren we alle speelplekken en vervangen we kapotte en versleten speeltoestellen. We bekijken dan ook of het nodig is om de valondergrond te vervangen. Zo houden we de speelplekken veilig.

Waar is het?

De werkzaamheden worden aan de van Persijnstraat  ter hoogte nummer 29 uitgevoerd. De speelplek ligt in het rode vlak in onderstaande afbeelding.  

De afbeelding toont een kaartje van de plek waar de werkzaamheden aan de van Persijnstraat exact worden uitgevoerd. Dit is ter hoogte nummer 29.

Wat zijn de werkzaamheden?

Het gazon rondom de glijbaan wordt opnieuw ingezaaid met gras.

Daarnaast is uit inspectie gebleken dat de glijbaan niet meer voldoet. We gaan het toestel vervangen. Bewoners uit de buurt konden stemmen op hun favoriete speeltoestel.

Wat is de laatste stand van zaken?

Er is een ontwerp voor de speeltuin gemaakt inclusief het gekozen speeltoestel. Bekijk het ontwerp van de speeltuin aan de van Persijnstraat (pdf).

Kunt u het pdf-bestand niet lezen of begrijpt u iets niet? Bel dan de gemeente Gouda via telefoonnummer 14 0182.

Wat is de planning?

De werkzaamheden op deze speelplek zijn klaar.

Waar kan ik vragen stellen over dit project?

Als u vragen heeft of iets wilt melden, bel dan de gemeente Gouda via telefoonnummer 14 0182. U kunt ook e-mailen naar gemeente@gouda.nl.